Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd Saint Omer @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Een origineel rechtbankdrama? Maak dat mee! De Franse documentairemaakster Alice Diop verbaasde menig aanwezige op het festival van Venetië – en won er de Zilveren Leeuw – met haar op feiten gebaseerde fictiedebuut waarin een schrijfster het proces volgt van een vrouw die haar kind heeft vermoord. Opmerkelijk detail: de beschuldigde is een doctoraatsstudente die beweert dat er hekserij in het spel was.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Saint Omer op 21 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.