Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.01.2021

Wedstrijd Relic

door Vertigo

Grootmoeder Edna is nergens te bespeuren in haar Victoriaans huis buiten de stad. Dochter Kay en kleindochter Sam maken zich zorgen en wachten in de woning op nieuws van de politie. Dan duikt Edna terug op, maar ze weigert over haar verdwijning te praten en begint zich vreemd te gedragen.

De debuterende cineaste Natalie Erika James schept in het Australische Relic een akelig sfeertje zonder veel schrikeffecten. Noem de film gerust de spookhuisfilmversie van het alzheimerdrama Away from Her.

Wil je deze psychologische nagelbijter met onder andere Emily Mortimer en Bella Heathcote graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.