Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.02.2020

Wedstrijd Ready or Not

door Vertigo

De jonge Grace staat op het punt om met haar geliefde Alex in het huwelijksbootje te stappen, maar het prille contact met de even excentrieke als rijke familie van haar toekomstige verloopt volledig anders dan verwacht. Volgens een traditie moet het nieuwste familielid tijdens haar huwelijksnacht een proef doorstaan, maar dat blijkt er een op leven en dood.

Regisseursduo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillet geven in Ready or Not een spannende draai aan verstoppertje spelen. Het resultaat is een zwarte horrorkomedie, die liefhebbers van het genre niet mogen missen.

Je bent wel in voor een moordspelletje? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier en maak kans op één van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Ready or Not
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.