Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

04.09.2020

Wedstrijd Queen & Slim

door Vertigo

Een Afro-Amerikaanse jongedame en -man zijn op een eerder ongemakkelijke Tinder-date. Wanneer een confrontatie met een agressieve flik cop killers van hen maakt, zien de beginnende advocate en de godsvruchtige goedzak zich genoodzaakt op de vlucht te slaan.

Queen & Slim is een veelgelaagde roadmovie, die kan teren op uitstekende hoofdrollen van Jodie-Turner Smith en Daniel Kaluuya. Regisseuse Melina Matsoukas zet deze anti-Bonnie and Clyde kracht bij met de esthetiek van haar Beyoncé-­videoclips.

Queen & Slim beleefde zijn bioscooppremière vlak voor de lockdown, dus goed nieuws voor wie deze film nu in de thuisbioscoop wil bekijken: wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”759″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.