Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

16.08.2019

Wedstrijd Pet Sematary

door Vertigo

Dokter Louis Creed is met zijn vrouw Rachel en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Vlakbij hun nieuwe huis ontdekt Louis een mysterieuze begraafplaats in het bos. Wanneer het noodlot toeslaat, zet die plek de poort naar de hel wagenwijd open.

Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige horrorroman van Stephen King, die eerder al eind jaren tachtig zijn weg naar het witte doek vond. Deze nieuwe verfilming zal eveneens liefhebbers van angstaanjagend huiverwerk weten te plezieren.

Goed nieuws voor horrorfans, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is je gegevens achterlaten via het onderstaande formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Pet Sematary
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.