Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

16.08.2019

Wedstrijd Missing Link

door Vertigo

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is slim en charmant, maar ook eenzaam, want hij heeft geen idee waar hij vandaan komt. Samen met de temperamentvolle Adelina Fortnight ondernemen Link en Sir Lionel een zoektocht naar Links lang verloren familie: de Yeti’s.

Missing Link is de nieuwste animatiefilm van Laika, bekend van ParaNorman en The Boxtrolls. Net zoals die voorgaande producties is dit een entertainend avontuur voor jong en oud.

Voelt deze charmante animatiefilm als een missing link in jouw collectie? Daar kunnen wij iets aan, want we geven enkele blu-ray’s weg. De ontbrekende schakel om kans te maken? Het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Lees meer over: