Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.12.2019

Wedstrijd Once Upon a Time in Hollywood

door Vertigo

Los Angeles, 1969. Tv-acteur Rick Dalton hoopt zijn tanende carrière een doorstart te geven tijdens de laatste jaren van Hollywoods Golden Era. Daarbij wordt hij vergezeld door zijn stuntman en rechterhand Cliff Booth. De dreiging van Charles Manson en zijn sekte wordt echter alsmaar tastbaarder.

Met Once Upon a Time in Hollywood brengt Quentin Tarantino een magnifieke ode aan de gouden jaren van de Hollywoodcinema. Met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino en Kurt Russell verzamelde hij als vanouds een topcast.

Wil je deze weemoedige Tarantino graag ontdekken in je home cinema? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg, alsook een speciale steelbook-editie en een limited vinyl edition. Wat je daarvoor hoeft te doen? Het onderstaande formulier invullen en duimen dat er once upon a time in the future een exemplaar in jouw bus belandt.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Once Upon a Time in Hollywood
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.