Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

24.04.2020

Wedstrijd Midway

door Vertigo

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen na de aanslag bij Pearl Harbor. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan.

In Midway reconstrueert Roland Emmerich de historische slag in een 100 miljoen dollar kostende productie vol CGI-explosies. In tegenstelling tot het verwante Pearl Harbor houdt hij zich wel aan de feiten.

Wil je deze boeiende geschiedenisles in explosief jasje graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, bombarderen we een exemplaar richting jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”718″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.