Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.10.2021

Wedstrijd Memoria @ Film Fest Gent 2021

door Vertigo

Van 12 tot en met 23 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees met als rode draden dieren, dochters en de dood en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

‘Een betonnen sloopkogel die onder water tegen een muur botst.’ Zo beschrijft Tilda Swintons personage het geluid dat haar achtervolgt in de eerste Engelstalige, in Colombia gedraaide langspeler van de Thaise Gouden Palm-winnaar Apichatpong Weerasethakul. De omineuze klank zet een poëtische zoektocht in gang waarin onderwerpen als tijd, geheugen, leven en – hoe kan het ook anders? – dood de revue passeren. Een absolute must-see op het witte doek, zodat je je helemaal kunt laten meevoeren.

https://www.youtube.com/watch?v=t79gt-jAbaA

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Memoria op 21 oktober om 22u30 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.