Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd Lynch/Oz @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Met zijn documentaires over films als Psycho en Alien is Alexandre O. Philippe de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste Film Fest Gent-waarde. Ditmaal legt de in de VS wonende Zwitser het oeuvre van David Lynch onder loep, met een specifieke focus op de connectie tussen ’s mans werk en de jarendertigklassieker The Wizard of Oz. Met bijdrages van onder meer John Waters, Karyn Kusama en David Lowery.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Lynch/Oz op 20 oktober om 19u45 in Studio Skoop tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.