Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.10.2020

Wedstrijd La vérité

door Vertigo

Het Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de release van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin uit New York terug naar Parijs. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt.

La vérité, het eerste niet-Japanse project van grootmeester Hirkoazu Kore-Eda, houdt het midden tussen een familiedrama en een komedie. Voor de hoofdrollen verzamelde de cineast mooi volk als Catherine Deneuve, Juliette Binoche en Ethan Hawke.

Wil je deze film ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. De waarheid is dat je enkel kans maakt door het onderstaande formulier in te vullen!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”780″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.