Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.06.2017

Wedstrijd La La Land

door Vertigo

Mia (Emma Stone) is een serveerster die ervan droomt actrice te worden. Sebastian (Ryan Gosling) is een jazzmuzikant die niets liever wil dan zijn eigen club uitbaten. Wanneer beide dromers elkaar een paar keer toevallig tegen het lijf lopen, doet Cupido zijn werk. Ze stimuleren elkaar in hun dromenjacht, maar het succes dreigt hen ook uit elkaar te drijven.

La La Land is Hollywood op zijn sprankelendst. Whiplash-regisseur Damien Chazelle toont zich een vakman pur sang met deze heerlijk cynismeloze update van een ietwat in onmin geraakt filmgenre: de musical. Onze hoofdredacteur omschreef deze film treffend als Singin’ in the Rain voor de Spotify-generatie. Maar tegelijk is dit een crowdpleaser voor iedereen!

Iedereen, dat kan ook jij zijn. Want wij mogen enkele Blu-ray’s weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. La-la-laat niet op je wachten!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op sociale media!

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!