Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.01.2020

Wedstrijd Joker

door Vertigo

De mislukte stand-upcomedian Arthur Fleck dwaalt verkleed als clown door Gotham City, waar hij in aanraking komt met gewelddadige criminelen. Afgewezen door de maatschappij draait Fleck langzaam door en ontpopt hij zichzelf tot een crimineel meesterbrein, genaamd Joker.

Met elf Oscarnominaties leidt Joker dit jaar de Academy-prijzendans. Deze tegendraadse comicverfilming kan rekenen op de imposante vertolking van Joaquin Phoenix als de getormenteerde titelfiguur.

Voor wie dit moderne meesterwerk graag wil bemachtigen, hebben we goed nieuws: wij geven enkele blu-ray’s weg. Het onderstaande formulier invullen volstaat om kans te maken op eentje daarvan. En nee, we lachen er niet mee.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.