Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.02.2021

Wedstrijd Jiu Jitsu

door Vertigo

Een orde van jiujitsukrijgers gaat om de zes jaar de strijd aan met een groep aliens die de aarde willen veroveren. Oorlogsheld Jake en zijn mentor Wylie bereiden zich voor op een gevecht met Brax, de leider van de aliens.

Jiu Jitsu is een knotsgekke actie-sciencefictionfilm, die perfect op zijn plaats is in de steeds gekker wordende filmografie van Nicolas Cage. De ster heeft alleszins weer buitensporig veel plezier en de trailer toont perfect wat je kunt verwachten.

Wil je deze potentiële culthit graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Jiu Jitsu
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: