Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.09.2020

Wedstrijd Force of Nature

door Vertigo

Wanneer een orkaan Puerto Rico nadert, ontdekt agent Cardillo tijdens een evacuatie van een appartementencomplex dat er een kunstroof aan de gang is. Ook aanwezig in het gebouw: ex-flik Ray en zijn dochter Troy, die onwetend in de situatie terechtkomen. Ondertussen blijft de regen onverminderd met bakken uit de lucht vallen.

Force of Nature is een actiethriller die een rampenfilmplot combineert met een heistfilm. Mel Gibson toont zich van zijn kenemerkende kant en verder spelen ook Emile Hirsch en Kate Bosworth mee.

Zoals veel films in 2020 beleeft ook deze Force of Nature zijn première op blu-ray en wij mogen er enkele exemplaren van weggeven. Een natuurkracht kan er niets aan veranderen, maar het onderstaande formulier invullen helpt wel om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.