Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.08.2020

Wedstrijd Escape from Pretoria

door Vertigo

In hun strijd tegen de apartheid verspreiden Tim Jenkin en Stephan Lee illegale ANC-pamfletten onder de Zuid-Afrikaanse bevolking. Ze worden op heterdaad betrapt en veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf in Pretoria Central Prison. Maar dan bedenken ze een ingenieus plan om te ontsnappen.

Escape from Pretoria is een spannende thriller over de spectaculaire ontsnapping uit de gelijknamige gevangenis in 1979. In één van de hoofdrollen herken je Harry Potter-ster Daniel Radcliffe.

Wil je deze Britse evenknie van Escape from Alcatraz graag aan je thuiscollectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier en wie weet, wordt er binnenkort wel eentje in jouw brievenbus opgesloten.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Escape from Pretoria
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.