Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd Empire of Light @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Sam Mendes die een film maakt over zijn liefde voor cinema’s en bovendien voor de vijfde keer samenwerkt met cameramagiër Roger Deakins: meer zou een filmliefhebber eigenlijk niet moeten weten om zich meteen richting bioscoop te reppen. Toch een woordje uitleg: Olivia Colman speelt de manager van een prachtige art-decocinema die in het Engeland van de vroege jaren tachtig ween team outsiders leidt.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Empire of Light op 17 oktober om 17u15 in Kinepolis Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.