Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

31.01.2020

Wedstrijd Das Cabinet des Dr. Caligari

door Vertigo

Alan en zijn verloofde Jane komen op de kermis dokter Caligari en zijn waarzegger Cesare tegen. Alan vraagt hoe lang hij nog te leven heeft, waarop Cesare tot diens verbazing antwoordt dat hij slechts tot zonsondergang heeft. Als Alan diezelfde avond effectief vermoord wordt, is Cesare verdachte nummer één.

Das Cabinet des Dr. Caligari wordt alom gezien als de eerste horrorfilm ooit gemaakt. In februari is het honderd jaar geleden dat de film voor het eerst werd uitgebracht. Reden genoeg dus om deze klassieker van regisseur Robert Wiene opnieuw op dvd uit te brengen.

Wil je deze klassieker graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in je bus. Je zult er geen eeuwigheid op moeten wachten.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Das Cabinet des Dr. Caligari
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.