Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2022

Wedstrijd Carnival of Souls @ Film Fest Gent 2022

door Vertigo

Van 11 tot en met 22 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

De enige fictiefilm van Herk Harvey – over een jonge vrouw die na een verkeersongeluk alsmaar vreemdere dingen meemaakt – was bij verschijning in 1962 een flop, maar groeide door de jaren heen uit tot een culthit die de voorloper wordt genoemd van zowel George A. Romero’s Night of the Living Dead als David Lynch’ Eraserhead . Het Antwerpse synthtwonder Miaux verving de originele orgelmuziek door een melancholische score die ze live zal brengen.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Carnival of Souls op 20 oktober om 19u30 in Vooruit-Domzaal tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.