Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.12.2020

Wedstrijd Burden

door Vertigo

South Carolina, 1996. Mike Burden is een wees die opgroeide binnen de Ku Klux Klan, maar zich vragen begint te stellen over zijn opvoeding wanneer hij verliefd wordt op een alleenstaande moeder die het racistisch clubje geen warm hart toedraagt.

Burden, gebaseerd op feiten, toont hoe moeilijk het is om je te bevrijden uit een milieu van haat en vooroordelen. De film snijdt een brandend actueel thema aan en won in 2018 in Sundance weinig verrassend de grote publieksprijs wegkaapte. Met hoofdrollen voor Garrett Hedlund, Andrea Riseborough en Forest Whitaker.

Wil je dit meeslepende drama graag in je huiskamer ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, win je wel een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”794″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.