Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.08.2020

Wedstrijd All of Us

door Vertigo

Huisvrouw Cathy heeft nog maar enkele maanden te leven en komt in een praatgroep voor terminale patiënten terecht. Ze besluit bovendien haar gezin niet in te lichten over haar toestand, maar heeft wel een plan. Zo wil ze dat haar zus haar rol als vrouw en moeder na haar dood overneemt, maar die ziet dat niet zitten.

All of Us, de nieuwste film van scenarist-regisseur Willem Wallyn, vertelt een verhaal over het leven, de liefde en afscheid nemen, doordrenkt met zowel drama, hoop als humor. Hij wist daarbij een topcast met onder meer Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Tom Vermeir en Bruno Vanden Broecke te verzamelen.

Wil je deze dramady van eigen bodem graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”749″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.