Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.06.2020

Voorstel voor rotslechte Adam Sandler-film gaat viraal

door Vertigo

Voor de Oscaruitreiking van dit jaar grapte Adam Sandler dat hij de slechtste film ooit zou maken als hij geen Oscar won voor zijn rol in Uncut Gems.

Reddit-gebruiker LundgrensFrontKick heeft zich ingebeeld hoe die film er zou uitzien en kwam met een idee voor een actiekomedie getiteld Jacked Up op de proppen.

De plot is een samenraapsel van de twaalf Adam Sandler-films met de laagste score op Rotten Tomatoes en gaat over een fitnesscoach en schoenenverkoper genaamd Jack en zijn vrouw Janet. Beide rollen zouden vertolkt worden door Sandler.

Het koppel trekt naar een resort in Costa Rica voor een schoolreünie waar alle gasten, waaronder een Amerikaanse senator (Terry Crews) en een presidentskandidaat (Maya Rudolph), gegijzeld worden door een terrorist (Rob Schneider).

Jack en Janet weten te ontsnappen en slagen er dankzij hun militaire achtergrond en afgetrainde lichamen in om iedereen te redden. De film eindigt met een jetski-achtervolging in het zwembad dat het hele hotel omringt.

Jacked Up zou geregisseerd worden door Dennis Dugan, die samenwerkte met Sandler aan onder meer Happy Gilmore en Jack and Jill, en ook Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Steve Buscemi, Taylor Lautner, Luke Wilson, Peter Dinklage en Al Pacino zouden deel uitmaken van de cast.

LundgrensFrontKick voorspelt dat de film een score van zes procent zou halen op Rotten Tomatoes en net zoals Sandlers recentste komedies op Netflix zou verschijnen.

Het voorstel doet ondertussen de ronde online en er zijn zelfs al een aantal fake posters voor verschenen. Lees de volledige pitch hier.

Adam Sandler’s latest movie Jacked UP, coming summer 2021

Adam Sandler stars in Jacked Up.

View post on imgur.com

Bron: IndieWire

Lees meer over: