Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.04.2021

Vlaams-Nederlandse kerstfilm met Jan Decleir krijgt vervolg

door Vertigo

Netflix heeft aangekondigd dat de productie van De Familie Claus 2 is gestart. Het vervolg op De Familie Claus wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre en zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Stefaan Degand, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Pommelien Thijs en Sien Eggers maken opnieuw deel uit van de cast. De Familie Claus 2 is een coproductie van Dingie en Dutch FilmWorks.

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur. In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin pakjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewoon zijn.

“Het is fantastisch dat we opnieuw met zo’n getalenteerde cast en crew mogen samenwerken voor De Familie Claus 2,” zegt Anthony Van Biervliet van productiehuis Dingie. “We kijken vol enthousiasme uit naar de opnames en kunnen niet wachten tot deze warme kerstfilm dit najaar op Netflix verschijnt.”

“We kunnen niet blijer zijn om aan te kondigen dat De Familie Claus terugkomt naar Netflix voor een vervolg,” zegt Janey van Ierland, Manager Acquisitions & Co-Productions van Netlix Benelux.

“We zijn verheugd om weer samen te werken met onze partners bij Dutch FilmWorks en kunnen niet wachten tot onze leden kunnen genieten van deze hartverwarmende familiefilm,” vervolgt ze.