Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

07.02.2018

VIP-event: De Vertigo Awards + avant-première Lady Bird @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Rol de rode loper al maar uit, want op zondagmiddag 4 maart organiseert Vertigo in samenwerking met Sony Pictures Belgium in Kinepolis Antwerpen de derde editie van de Vertigo Awards!

Tijdens dit duizelingwekkende event worden er tien awards uitgedeeld verdeeld over vijf categorieën. We focussen ons immers niet alleen op het beste van 2017, maar ook aller tijden. Coolst van al: jij bepaalt mee wie wint!

Nadat alle prijzen zijn uitgedeeld, verwent Vertigo je samen met Sony Pictures Belgium op de première van Lady Bird, de langverwachte Oscarfavoriet van Greta Gerwig.

Californië, 2002. Christine McPherson (Saoirse Ronan) is een rebelse leerling die op het punt staat af te studeren aan de middelbare school. Haar droom is om in New York te gaan studeren en zo haar familie te ontvluchten. Wat volgt, is een aandoenlijk staaltje soul searching.

Je kan deze instant-indieklassieker ruim een maand voor zijn release (!) ontdekken op zondagmiddag 4 maart. Dan organiseert Vertigo samen met Sony Pictures een avant-première in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij deze namiddag niet missen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een GROOTST-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor dit event en nog vele andere!
  • Of breng hier je stem uit voor de Vertigo Awards in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoAwards!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Lees meer over: