Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.06.2021

VIP-event Promising Young Woman @ Sphinx Cinema Gent

door Vertigo

Cassie had een beloftevolle toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien leidt ze een dubbelleven: overdag werkt ze in een koffiebar, ’s nachts struint ze nachtclubs af waar ze zich dronken voordoet om zich te laten oppikken door ‘bezorgde’ mannen en hen een koekje van eigen deeg te geven.

Emerald Fennell, de producent-scenarist van de populaire serie Killing Eve, maakt haar regiedebuut met Promising Young Woman met Carey Mulligan (Drive) in de hoofdrol. Ondertussen scoorde de controversiële film een Oscar en tal van andere awards. Op maandag 21 juni kun je Promising Young Woman in avant-première gaan bewonderen in Sphinx Cinema Gent in samenwerking The Searchers.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.