Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.05.2024

VIP-event Hit Man @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Glen Powell (Anyone But You, Top Gun: Maverick) speelt in Hit Man de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte huurmoordenaar te zijn.

Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen.

Hit Man, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

Op dinsdag 21 mei organiseert Vertigo zijn tiende verjaardag dankzij WW Entertainment met een avant-première van Hit Man, de nieuwe Richard Linklater, in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij kans maken op een duoticket? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Ga voor een VIP-abonnement op vertigoweb.be/abonnement.
  • Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.