Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

24.09.2020

VIP-event Helmut Newton: The Bad and the Beautiful @ Cinema Lumière Antwerpen

door Vertigo

Fotograaf Helmut Newton werd iconisch vanwege zijn unieke, provocerende portretten met vrouwen als drijvende kracht. Het onderzoeken van de vrouwelijke vormen werd zijn signatuur. Deze documentaire overspant de periode vanaf zijn kinderjaren in Berlijn tot zijn artistieke hoogdagen in Frankrijk.

https://www.youtube.com/watch?v=vzo2bzjS7aI

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful vertelt het bijzondere verhaal van één van de meest iconische fotografen van de 20e eeuw. Naast een waaier aan prachtige foto’s komen in de docu ook getuigenissen voorbij van onder meer Grace Jones, Isabella Rosselini en Charlotte Rampling.

Op zaterdag 17 oktober kan je Helmut Newton: The Bad and the Beautiful al in een exclusieve avant-première gaan bewonderen in Cinema Lumière Antwerpen, een samenwerking met Fomu Antwerpen en The Searchers.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.