Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

19.08.2021

VIP-event Benedetta @ White Cinema Brussel

door Vertigo

De jonge Benedetta leidt een godsvruchtig leven in het klooster van Pescia. Wanneer ze beweert dat ze Jezus kan zien en zich bovendien laat verleiden door een novice, staat de kloostergemeenschap in rep en roer. Zijn haar visioenen echt of houdt Benedetta iedereen voor de gek? Terwijl buiten de kloostermuren de pest genadeloos toeslaat, bereikt het machtsspel tussen haar voor– en tegenstanders ongekende hoogtes…

Benedetta, de nieuwe film van Paul Verhoeven, veroorzaakte tijdens zijn wereldpremière de nodige relletjes. Wil je samen Vertigo ontdekken of de inmiddels 83-jarige topcineast inderdaad nog steeds aangebrand materiaal aflevert? Dat kan, want we organiseren op dinsdag 7 september in samenwerking Belga Films een avant-première van het religieuze drama in White Cinema in Brussel.

Je hebt twee opties om van de partij te kunnen zijn:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul het onderstaande formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.