Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.10.2018

Vervoegt Luca Guadagnino-favoriet de Call Me By Your Name-sequel?

door Vertigo

Dakota Johnson en Luca Guadagnino hebben er met A Bigger Splash en Suspiria al twee samenwerkingen opzitten en daar komt misschien een derde bij. Voor het vervolg op Call Me By Your Name is de regisseur namelijk op zoek naar een actrice om de vrouw van Armie Hammers Oliver te vertolken en hij heeft zijn oog laten vallen op Johnson.

“Ik zie haar als een sletterig personage,” zei de regisseur en verklapte dat zij en Oliver rond de vijf kinderen zullen hebben. Hoe de film gaat heten, weet hij echter nog niet. “Ik kan hem niet Call Me By Your Name 2 noemen.”

Guadagnino lichtte ook toe waarom hij eerder dit jaar verstek liet gaan voor Rio, een film naar een script van Steven Knight (Locke) met Benedict Cumberbatch en Jake Gyllenhaal. De studio wou de shoot namelijk met twee maanden vervroegen en daar had de regisseur geen zin in.

“Ik kan onmogelijk een film draaien met slechts acht weken voorbereidingstijd,” zei hij. Hij vindt het wel heel spijtig dat hij zijn kans mist om met twee zo’n “geweldige” acteurs samen te werken. Aan de andere kant acht hij het op dit punt in zijn carrière niet nodig om voortdurend aan de grillen van de studio’s toe te geven.

Bron: IndieWire