Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

23.12.2019

Vertoning Ghost Tropic @ The Roxy Theatre Koersel

door Vertigo

Na een lange werkdag valt de 58-jarige Khadija in slaap in de laatste metro. Wanneer ze wakker wordt aan de eindhalte, zit er niets anders op dan te voet naar huis terug te keren. Haar nachtelijke dwaaltocht doorheen Brussel toont een heel andere kant van de hoofdstad.

Ghost Tropic is de derde film van regisseur Bas Devos en opnieuw betreft het een intimistische parel met weinig dialogen, maar veel prachtige shots. Na deze bijzondere film zal je Brussel nooit meer met dezelfde ogen bekijken. Op maandag 13 januari organiseert Vertigo met dank aan Bedazzle Film Distribution een vertoning van deze nachtelijke roadmovie in The Roxy Theatre in Koersel, in aanwezigheid van regisseur Bas Devos.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.