Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.10.2018

Vertigo’s Halloween Double Bill: Halloween (1978) + Suspiria (2018)

door Vertigo

Het einde van oktober en Halloween komen steeds dichterbij. Daarbij horen natuurlijk crazy outfits, onheilspellende decoratie én huiveringwekkende films.

Ook Vertigo viert dit jaar mee en organiseert op 31 oktober een spetterende Halloween Double Bill in UGC Antwerpen. Op het programma: de originele Halloween van John Carpenter én de Suspiria-remake van Luca Guadagnino!

De kans om de oer-slasher Halloween op het grote scherm te bekijken, mag je niet laten schieten. Aanschouw (andermaal) hoe de psychopaat Michael Myers in het slaapstadje Haddonfield jacht maakt op de oppas Laurie (Jamie Lee Curtis) en haar vriendinnen.

Daarna gaan we de artistieke toer op, letterlijk en figuurlijk. In de Suspiria-remake van Call Me by Your Name-regisseur Luca Guadagnino reist de jonge Amerikaanse ballerina Susie anno 1977 naar een prestigieuze dansacademie in Berlijn. Bij haar aankomst blijkt een andere studente onder mysterieuze omstandigheden verdwenen te zijn. Al snel blijkt dat de academie een duister geheim verbergt.

Wil jij dit bloedstollende event, met dank aan Cinéart en UGC, niet missen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoHalloween!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.