Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.01.2023

Vertigo viert nieuwjaar: Operation Fortune: Ruse de Guerre @ VIP-zaal UGC Mechelen

door Vertigo

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6-agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA-agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) om een ramp te voorkomen.

Deze komische actiefilm is de vijfde samenwerking tussen regisseur Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Wrath of Man) en steracteur Jason Statham.

Op maandag 16 januari organiseert Vertigo met dank aan The Searchers een avant-première van Operation Fortune: Ruse de Guerre in de VIP-zaal van UGC Mechelen met bubbels en tapas.

 Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.