Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.10.2021

Vertigo-vertoning The Worst Person in the World @ Cinema Lumière Mechelen

door Vertigo

Wanneer Julie dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere, knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.

Aangevoerd door de verbluffende Renate Reinsve kijkt de Noorse regisseur Joachim Trier in deze bitterzoete romantische komedie naar de belevenissen van een millennial in Oslo.

Op woensdag 17 november organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een vertoning van The Worst Person in the World in Cinema Lumière Mechelen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.