Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

17.01.2023

Vertigo @ Filmfestival Oostende: Women Talking

door Vertigo

In Women Talking wordt een diepgelovige en geïsoleerde Mennonietenkolonie opgeschrikt wanneer de vrouwen ontdekken dat ze de afgelopen twee jaar herhaaldelijk in hun slaap werden misbruikt door hun mannelijke groepsgenoten. Terwijl de mannen alles op alles zetten om de daders vrij te krijgen, staan de slachtoffers voor een ongelooflijk moeilijke keuze: blijven ze of wagen ze de sprong in het diepe om een nieuw leven te beginnen in een wereld die ze niet kennen?

 

Deze intrigerende film van regisseur Sarah Polley is gebaseerd op het gelijknamige boek van Miriam Toews. Op vrijdag 3 februari organiseert Vertigo met dank aan Filmfestival Oostende een screening van Women Talking in Kinepolis Oostende.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.