Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.02.2022

Vertigo @ Filmfestival Oostende 2022: Turning Red

door Vertigo

Mei Lee is een zelfverzekerde maar sullige 13-jarige die constant schippert tussen plichtsgetrouwe dochter en chaotische puber. Bovendien verandert ze in een grote rode panda als ze te opgewonden raakt!

Turning Red is de nieuwe film van Pixar die net zoals voorgangers Soul en Luca rechtstreeks op Disney+ verschijnt. Gelukkig wordt de animatieparel vertoont op Filmfestival Oostende en krijgt Vertigo de kans om duotickets weg te geven voor de screening van de originele versie met Nederlandstalige ondertitels op zaterdagmiddag 12 maart.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze vertoning en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul het onderstaande formulier in en maak kans op een duoticket.

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.