Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

21.10.2021

Trailer-time: Uncharted met Tom Holland, Red Notice met Dwayne Johnson en nieuwe Michael Bay

door Vertigo

Uncharted

Na verschillende regisseurswissels is de gameverfilming Uncharted met Tom Holland eindelijk in aantocht. De film werd ingeblikt door Ruben Fleischer (Zombieland, Venom).

Uncharted gaat over avonturier en schattenjager Nathan Drake (Holland) en zijn mentor Victor Sullivan (Mark Wahlberg), en haalt op 9 februari 2022 de Belgische zalen.

Red Notice

De actiefilm Red Notice met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds is vanaf 12 november te zien op Netflix en nu staat de trailer online.

Het verhaal gaat over een FBI-agent (Johnson), een oplichter (Reynolds) een dievegge (Gadot).

Ambulance

Michael Bays Ambulance, een Engelstalige remake van de Deense film Ambulancen, loopt vanaf 16 februari 2022 in de Belgische bioscopen en nu heeft de distributeur Universal de trailer onthuld.

Het verhaal draait rond een man (Yahya Abdul-Mateen II) die dringend geld nodig heeft voor de operatie van zijn vrouw en samen met een crimineel (Jake Gyllenhaal) een bank probeert te overvallen.

Hun plan loopt echter mis en de twee slaan op de vlucht in een ambulance met een hulpverlener (Eiza González) en een politieagent die ze hebben neergeschoten.

Bron: ScreenRant, ScreenRant, IndieWire