Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.11.2021

Trailer-time: Sing 2 en nieuwe footage Matrix-fourquel en Spider-Man-threequel

door Vertigo

Sing 2

Met de bioscooprelease in zicht, staat er een nieuwe trailer van de animatiemusical Sing 2 online. Het vervolg op Sing verschijnt in België op 22 december en draait opnieuw rond theatereigenaar Buster Moon (stem van Matthew McConaughey).

Ook onder meer Reese Witherspoon, Scarlett Johansson en Taron Egerton zijn weer van de partij en worden vervoegd door nieuwkomers als Bobby Cannavale, Letitia Wright en Bono.

The Matrix Resurrections

In een Japanse reclamespot heeft hoofdrolspeler Keanu Reeves nieuwe footage uit The Matrix Resurrections onthuld. De Matrix-fourquel haalt op 22 december de Belgische zalen.

Naast Reeves’ Neo keert ook Carrie-Anne Moss’ Trinity terug in de film. Ze krijgen het gezelschap van Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra, Jonathan Groff en Yahya Abdul-Mateen II als Morpheus.

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home is vanaf 15 december te zien in de Belgische bioscopen en nu heeft Sony een nieuwe reclamespot gedeeld, waarin Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) en Doctor Octopus (Alfred Molina) elkaar ontmoeten.

In de Spider-Man-threequel neemt Peter Parker (Holland) het op tegen slechteriken uit het multiverse, waaronder Doctor Octopus, Electro (Jamie Foxx) en Green Goblin (Willem Dafoe).

Bron: The Playlist, ComingSoon, ComingSoon