Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

09.06.2021

Trailer-time: Predikantenbiopic met Jessica Chastain, nieuwe Space Jam en animatiefilm over defecte robot

door Vertigo

The Eyes of Tammy Faye

Onlangs verschenen de eerste stills van een onherkenbare Jessica Chastain in de biopic The Eyes of Tammy Faye en nu staat de trailer online.

Het waargebeurde verhaal gaat over tv-predikanten Tammy Faye (Chastain) en Jim Bakker (Andrew Garfield), aan wiens succes en relatie een einde kwam na een seksschandaal rond Bakker.

De film werd geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick) en haalt in de VS op 17 september de zalen.

Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy loopt vanaf 14 juli in de Belgische bioscopen en nu staat er een nieuwe trailer voor de basketbalfilm met LeBron James en de Looney Tunes online.

Het verhaal speelt zich af in de ServerVerse, een virtuele wereld gebaseerd op films en series van Warner waarover een artificieel intelligent programma genaamd Al-G Rhythm (Don Cheadle) regeert.

Wanneer Al-G Rhythm de zoon van LeBron kidnapt, moet de NBA-ster het samen met Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Lola Bunny en de rest van de Looney Tunes tegen Al-G’s team opnemen in een basketbalwedstrijd.

Ron’s Gone Wrong

In de animatiefilm Ron’s Gone Wrong krijgt een tiener genaamd Barney (stem van It– en Shazam!-acteur Jack Dylan Grazer) een B-Bot, een artificieel intelligente robot (Zack Galifianakis). Hoewel Barneys exemplaar defect is, worden de twee beste vrienden.

Ron’s Gone Wrong werd geregisseerd door Sarah Smith (Arthur Christmas) en Pixar-veteranen Jean-Philippe Vine en Octavio Rodriguez. Zij werkten als story artists aan respectievelijk Inside Out en Coco.

Bron: /Film