Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

15.04.2021

Trailer-time: fantasy voor het ganse gezin, horror in meisjesschool en metalfan met astronautendroom

door Vertigo

The Water Man

Selma-acteur David Oyelowo heeft zijn regiedebuut gemaakt met The Water Man, een fantasy-/avonturenfilm voor het hele gezin met Lonnie Chavis (This Is Us), Rosario Dawson (The Mandalorian), Amiah Miller (War for the Planet of the Apes) en Oyelowo zelf.

Het verhaal gaat over een jongen genaamd Gunner (Chavis) die zijn zieke moeder (Dawson) probeert te redden door samen met een meisje (Miller) op zoek te gaan naar de mythische en onsterfelijke Water Man. De film is later dit jaar te zien op Netflix.

Seance

Ook Simon Barrett, de scenarist van Adam Wingards You’re Next en The Guest, heeft zijn eerste langspeler ingeblikt. Het gaat om een horrorfilm getiteld Seance, waarvoor Barrett ook het script verzorgde.

Seance draait rond Camille Meadows (Detective Pikachu-actrice Suki Waterhouse), een nieuwkomer aan de Edelvine Academy of Girls. Zij neemt samen met zes andere meisjes deel aan een ritueel waarbij ze de geest van een overleden studente oproepen.

Blast Beat

In het coming-of-age-drama Blast Beat verhuizen twee Colombiaanse broers, Carly (Mateo Arias) en Mateo (Moises Arias), met hun ouders (Orange Is the New Black-actrice Diane Guerrero en That 70’s Show-acteur Wilder Valderrama) naar de VS.

Carly, een metalfan, wil graag voor NASA werken en zijn ouders willen aan het politieke tumult van Colombia ontsnappen. Mateo is aanvankelijk cynisch, maar wanneer zijn nieuwe thuis niet aan de verwachtingen voldoet, klampt hij zich aan Carly’s droom vast.

Bron: The Playlist, The Playlist, The Playlist