Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.12.2021

Tom Holland heeft WhatsApp-groep met Tobey Maguire en Andrew Garfield

door Vertigo

Tom Holland houdt nog steeds bij hoog en laag vol dat zijn voorgangers Tobey Maguire en Andrew Garfield niet in Spider-Man: No Way Home meespelen, maar heeft wel onthuld dat hij met hen bevriend is en de drie acteurs zelfs een WhatsApp-groep hebben.

“Er zijn slechts drie mensen die Spider-Man hebben gespeeld op het grote scherm,” zegt Holland. “Het is een vrij bevreemdende ervaring en hoewel ik bij mijn vrienden en andere mensen terechtkan met mijn zorgen en problemen, gaat er niets boven praten met iemand die het pak heeft aangehad.”

“Ik ken Andrew niet zo goed, maar ik heb hem gezien op een feestje en vond dat ik hallo moest zeggen,” vervolgt hij. “Later zijn we samen naar een ander feestje gegaan en daar liep ik Tobey tegen het lijf. De laatste paar jaar is onze band gegroeid, omdat we beseften dat we iets gemeen hebben waar enkel wij over kunnen meespreken.”

Holland weet niet hoe de WhatsApp-groep tot stand kwam, maar zegt dat hij en Garfield een tijdje geleden Maguire tegenkwamen in een Japans restaurant en hij zijn telefoonnummer noteerde.

Verder grapt Holland dat hij de enige is die de groep in leven houdt en voegt eraan toe dat hij in de toekomst graag met Garfield en Maguire zou samenwerken.

Bron: Collider