Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

28.10.2021

Trailer-time: Jordan Peele-stopmotion, House of Gucci en Hawkeye

door Vertigo

Wendell and Wild

Netflix heeft de eerste teaser gedeeld van Wendell and Wild, een nieuwe stopmotionfilm van Henry Selick (The Nightmare Before Christmas, Coraline) naar een script van het komische duo Keegan-Michael Key en Get Out-regisseur Jordan Peele.

De film draait rond Wendell en Wild (stemmen van Key en Peele), de persoonlijke demonen van een tiener genaamd Kat, en verschijnt in 2022 op Netflix. Ondertussen staat er ook een livestream online met muziek en voorsmaakjes uit de film.

House of Gucci

The Last Duel is nog maar net verschenen of er is al een nieuwe Ridley Scott in aantocht, House of Gucci. De film haalt op 24 november de Belgische zalen en nu staat er een tweede trailer online.

Het verhaal gaat over de moord op Maurizio Gucci (Adam Driver), het hoofd van het modehuis Gucci, door zijn vrouw Patriza Reggiani (Lady Gaga). Ook Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek en Al Pacino maken deel uit van de cast.

Hawkeye

Op 24 november gaat eveneens de Marvel-reeks Hawkeye van start. Die zal te zien zijn op Disney+ en begint met een dubbelaflevering.

In de serie traint Hawkeye (Jeremy Renner) een jonge boogschutter genaamd Kate Bishop (Hailee Steinfeld) om hem op te volgen.

Bron: The Playlist, IndieWire, /Film