Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.01.2022

SPOILERALARM: Sam Raimi onthult wat hij vindt van Spider-Man: No Way Home

door Vertigo

SPOILERALARM

Sam Raimi heeft zijn mening onthuld over Spider-Man: No Way Home, waarin verschillende personages uit zijn Spider-Man-trilogie terugkeren. Het gaat om onder meer Alfred Molina’s Doctor Octopus, Willem Dafoe’s Green Goblin en Tobey Maguires Spider-Man.

Spider-Man: No Way Home was heel leuk en het publiek rondom me ging uit zijn dak,” zegt Raimi. “Het was heerlijk om te zien hoe Alfred en Willem hun personages naar een nieuw niveau tilden en Tobey was fantastisch zoals altijd. Ik vond het een verfrissende film.”

Raimi werkt momenteel aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die onlangs uitgebreide reshoots onderging en op 4 mei de Belgische zalen haalt. “Ik denk dat de film nu klaar is,” zegt hij. “We hebben hem net gemonteerd en zijn begonnen met de testvoorstellingen. We zullen zien of er daarna nog reshoots nodig zijn.”

“Als er iets onduidelijk is of er iets kan verbeterd worden, zal ik het proberen recht te zetten in de tijd die er nog overblijft,” vervolgt hij. “Marvel blijft in elk geval pushen tot een film zo goed is als hij kan zijn.”

Bron: Variety