Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.03.2019

SPOILER ALERT: Avengers zijn hun naam waard volgens beschrijving nieuwe Endgame-beelden

door Vertigo

SPOILER ALERT

Tijdens een aandeelhoudersvergadering heeft Disney nieuwe beelden van Avengers: Endgame laten zien. Het ging om twee scènes waarin de Avengers hun naam willen waarmaken en wraak nemen op Thanos.

Het eerste fragment speelt zich af in het hoofdkwartier van de superhelden. Het team discussieert met hun nieuwste aanwinst Captain Marvel (Brie Larson) over de missie. Thor (Chris Hemsworth) vertrouwt haar aanvankelijk niet, maar verandert van mening wanneer hij ziet hoe taai ze is.

Nebula (Karen Gillan) is ook van de partij, hoewel ze in de trailers vast zit in een ruimteschip met Iron Man (Robert Downey Jr.) en hij nergens te bespeuren is.

In de tweede clip maken de Avengers zich klaar om naar Thanos’ thuisplaneet te reizen. Rocket Raccoon (stem van Bradley Cooper) vraagt wie van zijn metgezellen nog nooit in de ruimte is geweest.

Daarop steken Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) en War Machine (Don Cheadle) hun hand op. Iron Man is wederom afwezig, net als Hulk (Mark Ruffalo) en Ant-Man (Paul Rudd).

Bron: /Film