Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

07.10.2021

Spin-off Marvel-animatiereeks geschrapt door Chadwick Bosemans dood?

door Vertigo

Chadwick Boseman is te horen in de Marvel-animatiereeks What If…? als Star-Lord, een alternatieve versie van zijn Black Panther-personage T’Challa. Star-Lord T’Challa zou volgens regisseur Bryan Andrews zijn eigen spin-off hebben gekregen, maar door Bosemans dood is het onduidelijk of de serie er ooit komt.

Andrews legt uit dat Chadwicks What If…?-stemopnames er kort voor zijn overlijden in augustus 2020 opzaten. “Ik denk dat hij extra zijn best heeft gedaan omdat T’Challa heel belangrijk voor hem was en dat gold ook voor de Star-Lord-versie,” zegt de regisseur. “Hij vond ze geweldig.”

“Ik weet niet of Chadwick ervan op de hoogte was, maar er waren plannen voor een spin-offreeks rond Star-Lord T’Challa en zijn crew,” vervolgt Andrews. “We waren allemaal dolenthousiast en we weten dat hij het ook fantastisch zou hebben gevonden. Nu is de toekomst onzeker, maar wie weet wordt de reeks ooit gemaakt.”

Ondertussen werkt Marvel naar verluidt aan een spin-off van de serie WandaVision rond de slechterik Agatha Harkness, een eeuwenoude heks vertolkt door Kathryn Hahn. De reeks zou geschreven worden door WandaVision-scenariste Jac Schaeffer.

Bron: The Playlist, The Playlist