Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.01.2018

Scarlett Johansson heeft zelf al een paar ideeën voor de Black Widow-film

door Vertigo

Onlangs raakte bekend dat Marvel denkt aan een solofilm rond Black Widow en zelfs al de beloftevolle scenarist Jac Schaeffer aantrok om een eerste scenario te schrijven. Scarlett Johansson vraagt zich dan ook luidop af waar de film over zou kunnen gaan.

“Het personage biedt veel mogelijkheden. Ze heeft een rijk achtergrondverhaal, daar kan je verschillende richtingen mee uit. Zo zou de film zich in Rusland kunnen afspelen en zich focussen op haar opleiding,” speculeert de actrice. “Of het kan een heel ander verhaal worden. Iets waar ook andere Avengers bij betrokken zijn.”

“Het is wel belangrijk dat de film uniek wordt en op zichzelf staat,” vindt Johansson. “Hij moet anders worden dan de vorige solofilms en een eigen vibe hebben. Als de fans het echt willen, zal de film er wel komen.”

De solofilm mag wel niet te lang meer op zich laten wachten. Johansson is nog tot 2019 verbonden aan de Marvel-franchise, maar weet nog niet of ze ook daarna nog Natasha Romanoff zal spelen: “Ik ben erg gehecht aan dat personage en Marvel ook. Als ik het doe, moet het wel gebeuren nu ik nog in die strakke catsuit wil kruipen. Ik weet niet hoe lang dat zal blijven duren.”

Bron: /Film