Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.07.2020

Sacha Baron Cohen probeerde voormalige burgemeester New York beet te nemen

door Vertigo

Sacha Baron Cohen liet onlangs tijdens een rechtse rally het publiek meezingen met een racistisch liedje en heeft nu ook geprobeerd om Rudy Giuliani, de voormalige burgemeester van New York en een advocaat van Donald Trump, beet te nemen.

Giulani gaf onlangs een interview in een hotel en dacht dat het gesprek over Trumps respons op de coronacrisis zou gaan. Halverwege werd hij echter naar eigen zeggen onderbroken door een man met een baard en blote benen in een roze bikini en een visnettopje.

“Hij stormde binnen en begon te roepen en te tieren,” zegt Giulani. “Ik dacht dat het om oplichterij of afzetterij ging en belde de politie. Toen liep de man weg.”

“Pas later besefte ik dat het Sacha Baron Cohen moest geweest zijn,” vervolgt hij. “Ik dacht aan alle mensen die hij reeds eerder heeft beetgenomen en was trots dat hij mij niet te grazen had.”

Cohen werd gespot door ooggetuigen in een kamerjas terwijl hij het hotel verliet, maar werd niet opgepakt. Het is niet duidelijk of hij bezig is met een tweede seizoen van zijn satirische tv-reeks This Is America of met een ander project.

Hoe dan ook kan Giuliani erom lachen. “Ik ben fan van sommige van zijn films, voornamelijk Borat omdat ik zelf al in Kazachstan ben geweest,” zegt hij. “Dat was een vrij grappige film.”

Bron: IndieWire