Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.05.2021

Ryan Reynolds en Ben Affleck delen moederdagwensen op Instagram

door Vertigo

Ryan Reynolds heeft zijn echtgenote Blake Lively, met wie hij drie kinderen heeft, een gelukkige moederdag gewenst op Instagram.

“Het kan niet genoeg gezegd worden: je bent het hart en de ziel van elk moment dat ons gezin met elkaar deelt,” schrijft Reynolds en voegt er in zijn typische stijl ook een paar grapjes aan toe.

“Ik had nooit kunnen voorspellen dat anonieme seks in de toiletten van een luchthaven zou leiden tot een gezin,” vervolgt hij. “Of hoe je Dog the Bounty Hunter zou inschakelen om me te vinden.”

Ben Affleck heeft op zijn beurt zijn ex-vrouw Jennifer Garner, de moeder van zijn drie kinderen, in de bloemetjes gezet met een Instagram-bericht.

“Ik ben heel blij dat ik deze kinderen met je deel,” schrijft Affleck. “We zijn de meest gezegende ouders ter wereld. Bedankt voor alle goeie dingen die je doet.”

Verder bracht ook Chris Hemsworth hulde aan zijn wederhelft Elsa Pataky. Het koppel heeft drie kinderen. Will Smith, Kristen Bell, Jennifer Lopez, Priyanka Chopra, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow en Lupita Nyong’o eerden dan weer hun eigen moeder.

Bron: EW, EW, EW