Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

16.05.2018

Ryan ‘Deadpool’ Reynolds geeft update over ensemblefilm X-Force

door Vertigo

Deadpool 2 speelt vanaf vandaag in de zalen en hoofdrolspeler Ryan Reynolds liet al weten dat er niet meteen een derde film komt. Wel zal het personage te zien zijn in X-Force van The Cabin in the Woods-regisseur Drew Goddard, die een Oscarnominatie kreeg voor zijn scenario van Ridley Scotts The Martian.

“Ik kan niet wachten om met Drew samen te werken,” zei Reynolds. “Hij is echt geweldig en heeft een interessante invalshoek voor de film bedacht. Het zou leuk zijn om te zien hoe Deadpool functioneert binnen een team in plaats van in zijn eigen wereld waar hij altijd de underdog speelt van wie alles wordt afgenomen. Ik ben ook heel enthousiast over enkele nieuwe personages die we gaan introduceren.”

De film staat echter nog niet op punt. “Iedereen is blij met het verhaal,” zei Reynolds, “maar er is nog geen script. Dat komt nog.” Ook de toon van de film ligt nog niet helemaal vast. “Ik gok dat het weer een R-rated avontuur wordt,” zei de acteur, “maar momenteel zijn we nog te druk bezig met het verhaal uit te dokteren. We weten zelfs nog niet wanneer we met de opnames beginnen.”

Reynolds wist ook niet of de film hinder zou ondervinden van de nakende verkoop van studio 20th Century Fox aan Disney of Comcast. “Misschien ligt het aan mij,” zei hij, “maar de zaken gaan hun gewone gangetje bij Fox. Wie de studio ook koopt wil hem volgens mij intact houden en zijn ding laten doen. Hij is veel waard en wordt op een totaal andere manier gerund.”

Op X-Force is het nog even wachten, maar in de tussentijd kunnen we ons tegoed doen aan Deadpool 2, waarvan nog maar eens een reclamespot is verschenen. Daarin lacht Deadpool met het verrassende einde van het centrale conflict in Batman v Superman: Dawn of Justice.

Bron: The Playlist

Lees meer over: