Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

22.12.2021

Robert Pattinson droomt van The Batman-trilogie

door Vertigo

Momenteel staan er twee spin-off-reeksen van Matt Reeves’ The Batman in de steigers, één over de politie van Gotham City en één over The Penguin (Colin Farrell). Als het van producent Dylan Clark en hoofdrolspeler Robert Pattinson afhangt, zal de film ook tot sequels leiden.

The Batman is de eerste Batman-solofilm in tien jaar tijd en we hopen dat het een fundering wordt waarop we verdere verhalen kunnen bouwen,” zegt Clark en Pattinson is er alvast klaar voor.

“Ik heb als het ware in kaart gebracht hoe Bruce op psychologisch vlak zou evolueren in de twee volgende films,” zegt de acteur over eventuele sequels. “Ik zou ze heel graag maken.”

Reeves zelf denkt echter nog niet na over de toekomst en wil gewoon dat The Batman zo goed mogelijk is. “Ik benader elke film als een passieproject en The Batman nog meer,” zegt hij.

“Wanneer een verhaal al op een uitstekende en geliefde manier verteld is, mag je geen half werk leveren,” vervolgt hij. “Je moet een doel voor ogen hebben en je stempel erop proberen te drukken.”

Bron: The Playlist

Lees meer over: