Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.04.2024

Queer friendly screening Love Lies Bleeding @ UGC De Brouckère

door Vertigo

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar werkplek verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lou’s criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt.

Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Na de bedenkelijke gebeurtenissen op een eerdere avant-première van Love Lies Bleeding organiseert Belgisch filmverdeler Searchers een queer friendly screening van deze Thelma and Louise on steroids op zaterdag 27 april in de prachtige Eldorado-zaal van UGC De Brouckère.

Vertigo mag een beperkt aantal tickets van deze exclusieve vertoning van de nieuwe Rose Glass (Saint Maud) met onder meer Kristen Stewart weggeven. Wil jij kans maken op een duoticket? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Ga voor een VIP-abonnement op vertigoweb.be/abonnement.
  • Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op X, Instagram en/of Facebook met de hashtag #vertigo4life!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.